Nyhedsoversigt

nyheder fra Haunstrup Jagtforening

Nyheder fra DJ

24. feb. 2021
Forsamlingsforbuddet hæves fra 5 til 25 for udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi, således også f.eks. skydebaner Det gælder fra mandag den 1. marts.
24. feb. 2021
Medlemslandene i NADEG-ekspertgruppe gør fælles front imod EU-Kommissionens ideer om forbud mod bl.a. jagt i strengt beskyttede områder.
23. feb. 2021
I et brev, bl.a. stilet til næsten alle FADB’s lokalforeninger, rejser tidligere formænd og bestyrelsesmedlemmer mv. i FADB en række spørgsmål vedr. en mulig fusion med DJ.
22. feb. 2021
At sammenligne ulvedræbere med Besættelsens frihedskæmpere fik i sidste uge DJ-formanden op i det røde felt – og derfra direkte til tasterne.
19. feb. 2021
Syngenta og DLF har, sammen med bl.a. DJ, udviklet en pollen- og nektarblanding, der tiltrækker bier, sommerfugle og andre insekter og giver føde til vildtet.