Der er kommet en ny aktivitetsfolder. kik under fanen "om foreningen" og under "aktiviteter"
Indendørs hundetræning er blevet udsat til mandag den 25. januar 2021 Og igen skyldes det desværre situationen med Covid 19. Venlig hilsen Bestyrelsen
alkysning
ny dato er fastlagt
Indendørs for ung hunde

Tilmeld / afmeld nyhedsbrev

nyheder fra Jægerforbundet

24. feb. 2021
Forsamlingsforbuddet hæves fra 5 til 25 for udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi, således også f.eks. skydebaner Det gælder fra mandag den 1. marts.
24. feb. 2021
Medlemslandene i NADEG-ekspertgruppe gør fælles front imod EU-Kommissionens ideer om forbud mod bl.a. jagt i strengt beskyttede områder.
23. feb. 2021
I et brev, bl.a. stilet til næsten alle FADB’s lokalforeninger, rejser tidligere formænd og bestyrelsesmedlemmer mv. i FADB en række spørgsmål vedr. en mulig fusion med DJ.
22. feb. 2021
At sammenligne ulvedræbere med Besættelsens frihedskæmpere fik i sidste uge DJ-formanden op i det røde felt – og derfra direkte til tasterne.
19. feb. 2021
Syngenta og DLF har, sammen med bl.a. DJ, udviklet en pollen- og nektarblanding, der tiltrækker bier, sommerfugle og andre insekter og giver føde til vildtet.