Momhøje den 8/1 2022
vi mangler bestyrelsesmedlemmer
her finder du resultater fra vores lokale præmieskydning
se den under "om foreningen" og aktiviteter
Se den her

Tilmeld / afmeld nyhedsbrev

nyheder fra Jægerforbundet

21. sep. 2021
Naturarrangement i hovedstadsområdet kombinerede med succes forlægning af en kronspidshjort med virkeligheden i indre by og den københavnske vestegn.
18. sep. 2021
REP.MØDE 2021: Der var bl.a. fokus på biodiversitetskrisen, stærke politiske strømninger, jagtens og jægernes troværdighed på årets repræsentantskabsmøde.
18. sep. 2021
REP.MØDE 2021: I en videohilsen roste miljøminister Lea Wermelin de danske jægere og Danmarks Jægerforbund for at arbejde for en rigere natur og et bedre miljø.
18. sep. 2021
REP.MØDE 2021: Flere års sivende medlemstal af DJ ser ud til at være stoppet. Faktisk er medlemstallet steget en smule, og det glæder direktør Karen Friis.
18. sep. 2021
REP.MØDE 2021: Covid-19 har været dårlig for mange ting, men ikke økonomien i DJ. Omkostningerne er faldet, og det kan ses på bundlinjen i et solidt regnskab.