Tilmeld / afmeld nyhedsbrev

nyheder fra Jægerforbundet

20. okt. 2020
Trods forsinkelser pga. corona kan nu også gravsøgende hunde i det nordjyske oplæres under optimale forhold. Det er det andet center ud af planlagte syv, der bliver færdigt.
19. okt. 2020
Fund af fugleinfluenza i Rusland og Kasakhstan får nu Fødevarestyrelsen til at opfordre danskere til at give styrelsen tip.
16. okt. 2020
I sidste uge udsendte vi link til den årlige medlemsundersøgelse til alle medlemmer, der er registreret i medlemssystemet med en valid mailadresse.
15. okt. 2020
I 2019 blev der i alt indsendt data fra 320 krondyr, heraf 319 hjorte. Det er en fremgang på 19 pct. i forhold til året før. Nu er fagrapporten offentliggjort.
14. okt. 2020
50 mennesker deltog tirsdag aften i Vipperød Sognegård til et informationsmøde om en foreslået fredning af Tempelkrog Nord i Holbæk og Lejre kommuner. Der blev ikke fremlagt et konkret fredningsforslag, men stregerne er trukket på kor…